Produse

Pret: 40.49lei

Modelul BB34 este un cos mediu pentru momeala ce se pune in spatele unei capcane. Acest cos are dimensiunea de 3.5″ x 3.5″ x 4″ cu partea superioara deschisa si are un lant pentru a se prinde de capcana. Cosul pentru momeala suspenda momeala de la sol ce permite mirosului sa se raspandeasca mai departe si sa le dea animalelor o tinta mai buna a momeli de la distanta. De asemenea, cosul face mult mai dificil pentru animale sa fure momeala atat din afara cat si din interiorul capcanei.

Pret: 37.37lei

Modelul BB23 este un cos mediu pentru momeala ce se pune in spatele unei capcane. Acest cos are dimensiunea de 2.5″ x 2.5″ x 3″ cu partea superioara deschisa si are un lant pentru a se prinde de capcana. Cosul pentru momeala suspenda momeala de la sol ce permite mirosului sa se raspandeasca mai departe si sa le dea animalelor o tinta mai buna a momeli de la distanta. De asemenea, cosul face mult mai dificil pentru animale sa fure momeala atat din afara cat si din interiorul capcanei.

Pret: 34.26lei

Modelul BB22 este un cos mic pentru momeala ce se pune in spatele unei capcane. Acest cos are dimensiunea de 2″ x 2″ x 2″ cu partea superioara deschisa si are un lant pentru a se prinde de capcana. Cosul pentru momeala suspenda momeala de la sol ce permite mirosului sa se raspandeasca mai departe si sa le dea animalelor o tinta mai buna a momeli de la distanta. De asemenea, cosul face mult mai dificil pentru animale sa fure momeala atat din afara cat si din interiorul capcanei.